Fay Senhorst

Fay Senhorst

Fay Senhorst, orthopedagoog

Mijn naam is Fay Senhorst en ik ben in 2014 afgestudeerd als orthopedagoog aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.  Tijdens mijn stages heb ik veel ervaring op gedaan met diagnostisch onderzoek en het begeleiden van kinderen en hun ouders. Na het afronden van mijn studie heb ik dit voort gezet door als orthopedagoog te gaan werken in een psychologenpraktijk. Naast het uitvoeren van diagnostisch onderzoek behandel ik kinderen met o.a. angst-, depressie klachten en/of een laag zelfbeeld. Ook geef ik ouderbegeleiding en opvoedingsondersteuning. Om mijn kennis en vaardigheden uit te bereiden ben ik in januari 2020 gestart met de opleiding tot orthopedagoog-generalist. Met veel plezier zal ik, naast mijn werk in een psychologenpraktijk, op de maandag werkzaam zijn bij Praktijk KOM i.v.m vervanging van zwangerschapsverlof.

Mensen omschrijven mij als toegankelijk, ondernemend, leergierig en enthousiast en de kinderen vinden mij doorgaans geduldig, oprecht en duidelijk. In mijn vrije tijd geniet ik van koken, lezen, sporten en het zingen in een popkoor. Ik onderneem daarbij graag gezellige uitjes met mijn partner, twee kinderen, vrienden en/of familie.