Jongens in hun kracht, weerbaarheidstraining

Weerbaarheidstraining 1-0p-1 training Jongens in hun kracht (ook voor meisjes)

Jongens in hun kracht is een traingingsprogramma voor jongens, meisjes en volwassenen.

De training brengt je fysiek, emotioneel en mentaal in beweging. Het doel is het creëren van een nieuwe verbinding in jezelf.

Leerproblemen, gedragsveranderingen, angsten en onzekerheden komen grotendeels voort uit een gebrek aan zelfvertrouwen waardoor jonge kinderen soms letterlijk de grond onder hun voeten kwijt zijn.

En juist het contact met de bodem, het aarden, is de fundamentele basis voor bewustwording en spirituele ontwikkeling die blijvend versterkt wordt door lichamelijke oefeningen.

Daarom leren we jouw kind, in onze 1-op-1-training, ‘vanuit zijn eigen kracht stevig te staan’. Het ontdekken van zijn of haar eigen kracht is een ervaring die jouw kind voor altijd meeneemt.

Door bewegingsoefeningen ervaart jouw kind wat er in het eigen lichaam gebeurt. Zo krijgt hij of zij inzicht in de eigen handelwijze en de reactie die dit van binnen oproept. Jouw kind leert om te vertrouwen op zichzelf. Dat maakt het mogelijk om patronen te doorbreken en bewust te kiezen voor een andere reactie.