Tarieven

Tarieven

Integratieve Kinder & Jeugdtherapie* (60 min.) € 85,-
Dit geldt voor: intake, sessie, oudergesprek en een observatie op school.
Remedial Teaching* (45 min.) € 40,-
Diagnostisch onderzoek ( afname en uitwerking) € 80,-

*Vrijgesteld van BTW

Vergoedingen

Praktijk KOM, Kinder- en Jeugdtherapie is gecontracteerd door gemeentes in Centraal Gelderland: Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Wageningen, Westervoort en Zevenaar. Steenderen Dieren en Angerlo

Indien uw huisarts of het CJG-jeugdteam verwijst naar praktijk KOM, dan kan KOM uw kind bij de betreffende gemeente voor therapie aanmelden.

Indien uw gemeente vervolgens akkoord geeft wordt de therapie vergoed door de gemeente. Houdt u er svp rekening mee dat deze procedure enkele weken kan duren. De praktijk draagt geen verantwoordelijkheid voor het wel of niet vergoed krijgen van de behandeling door de gemeente.

De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging VvvK en RBCZ waardoor er tevens vergoedingen mogelijk zijn vanuit de aanvullende verzekering. Kijk in de lijst voor meer informatie.

Indien u uw gegevens niet wilt delen met derden (gemeente of verzekeraar) is het ook altijd mogelijk om de zorg zelf te betalen.

LET OP! Indien de vergoeding via de gemeente verloopt is het noodzakelijk dat de gevraagde informatie tenminste één (1) week vóór het intakegesprek in ons bezit is (per mail/post).