Tarieven

Tarieven

Integratieve Kinder & Jeugdtherapie* (60 min.) € 85,-
Dit geldt voor: intake, sessie, oudergesprek en een observatie op school.
Remedial Teaching* (45 min.) € 40,-
Diagnostisch onderzoek ( afname en uitwerking) € 80,-

*Vrijgesteld van BTW

Vergoedingen

Gemeente

Praktijk KOM, Kinder- en Jeugdtherapie is gecontracteerd voor behandeling A1 (productcode 45J21) door gemeentes in Centraal Gelderland: Arnhem, Doesburg, Duiven, Rheden, Westervoort en Zevenaar. Rheden stopt per 31 december 2020.

Een verwijzing van de huisarts is noodzakelijk om in aanmerking te komen voor vergoede zorg. Er is een maximaal aantal uren beschikbaar waar binnen de behandeling vormgegeven moet worden. Ook kunt u zelf contact op nemen met de gemeente waarin u woont; de gemeente / het wijkteam kan ook verwijzen naar de praktijk.

Indien uw gemeente vervolgens akkoord geeft wordt de therapie vergoed door de gemeente. Houdt u er svp rekening mee dat deze procedure enkele weken kan duren. De praktijk draagt geen verantwoordelijkheid voor het wel of niet vergoed krijgen van de behandeling door de gemeente.

LET OP! Indien de vergoeding via de gemeente verloopt is het noodzakelijk dat de gevraagde informatie tenminste één (1) week vóór het intakegesprek in ons bezit is (per mail/post).

zorgverzekering

De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging VvvK en RBCZ waardoor er tevens vergoedingen mogelijk zijn vanuit de aanvullende verzekering. De VVVK is een erkende beroepsvereniging waardoor een groot aantal zorgverzekeraars de therapie vergoed. De hoogte van uw vergoeding hangt af van uw polis en het daaraan verbonden aanvullende pakket.
Binnen het aanvullende pakket valt de vergoeding onder alternatieve geneeswijzen. Het is raadzaam altijd zelf vooraf te informeren bij uw zorgverzekeraar. Kijk op www.vvvk.nl voor een overzicht van vergoedingen en een coulance brief.

Indien u uw gegevens niet wilt delen met derden (gemeente of verzekeraar) is het ook altijd mogelijk om de zorg zelf te betalen.

No show

Afzeggen van een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren telefonisch te gebeuren. Bij te laat of niet afzeggen, ongeacht welke reden, wordt het no showtarief in rekening gebracht. Deze kosten komen voor eigen rekening (de gemeente vergoedt dit nl. niet).